Bedrijfsprofiel

MAAS Internal LogistiX is een internationaal opererende systemintegrator. Met een schat aan ervaring in het inrichten van magazijnen en distributiecentra. We ontwerpen en implementeren geavanceerde material handling systemen. Deze zijn exact afgestemd op de behoefte van onze klanten. Zo verbeteren zij hun logistieke efficiëntie. Op die manier is hun organisatie in staat om concurrerend te blijven en continuïteit te waarborgen.

Wij maken het verschil met een aanpak die is gestoeld op vier uitgangspunten

  • Creativiteit
  • Eenvoud
  • Kwaliteit
  • Zeer goede return on investment (ROI)

Onze aanpak

Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring zijn we in staat om projecten van A tot Z vakkundig uit te voeren. We verdiepen ons in klantprocessen. En brengen de nieuwste IT-kennis mee. Vanuit deze unieke marktgerichte en adviserende benadering, realiseren we adequate oplossingen. Altijd op maat en uitblinkend in creativiteit en efficiëntie.

Daardoor worden verwachtingen altijd waargemaakt. Of het nu gaat om een sorteersysteem, een compleet in- en uitgaand systeem voor orderpicking of een pallettransportsysteem inclusief robotinstallatie. MAAS Internal LogistiX realiseert hoogwaardige oplossingen op basis van zowel gestandaardiseerde als speciaal ontwikkelde componenten. Met behulp van onze eigen software dichten we de kloof tussen uw (ERP- of WMS-) systemen en het MAAS-transportsysteem. 

MAAS Internal LogistiX is een end-to-end partner. Van ontwerp en realisatie tot en met onderhoud, reparatie en modernisering. Onze klanten waarderen ons vanwege de kennis die we inbrengen en de manier waarop we deze kennis overdragen. Zoals gezegd zijn we gewend om complexe vraagstukken eenvoudig op te lossen in behapbare brokken. Onze organisatie kenmerkt zich door een platte organisatiestructuur. In de afgelopen tien jaar zijn projecten gerealiseerd in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Zie onze referenties.