Lifetime Service Partner

De aanschaf van een material handling systeem is een investering voor de lange termijn. MAAS Internal LogistiX zorgt ervoor dat uw systeem daadwerkelijk lang meegaat. Op die manier kunt u er nog jaren van genieten. 

Wordt onze lifetime service partner. Omdat we onze systemen tot in detail kennen. Zo weten we ook wanneer onderhoud nodig is. Met preventief onderhoud bent u verzekerd van een stabiel en betrouwbaar systeem. Een systeem dat u in staat stelt efficiënter te werken. En zo verdient u deze investering snel terug. 

Continuïteit

Alleen met de beste service blijft de downtime van een intern transportsysteem tot een minimum beperkt. Op die manier wordt de continuïteit van uw logistieke operatie gegarandeerd. De material handling systemen van MAAS Internal LogistiX worden 24 uur per dag, 7 dagen per week bewaakt. Zodra u ons op de hoogte stelt van een storing, gaan we meteen aan de slag om de oplossing te vinden.

Overname bestaande systemen

Maakt u in uw operatie gebruik van material handling systemen die door derden zijn geïnstalleerd? Geen probleem. Wij nemen ook het onderhoud van die systemen graag over. Hiermee bent u verzekerd dat alle verschillende systemen feilloos met elkaar blijven werken. Bijkomend voordeel? U heeft maar één aanspreekpunt voor service en onderhoud: MAAS Internal LogistiX.