Onze missie en visie

Missie

MAAS Internal LogistiX versterkt de concurrentiepositie en het rendement van de klant door creatieve en eenvoudige transportsystemen te ontwerpen. Met een automatische focus op kwaliteit en betrouwbaarheid. Met onze oplossingen verbeteren klanten hun logistieke efficiëntie. En zijn ze in staat om continuïteit te waarborgen.

Visie

Binnen het logistieke proces draait het tegenwoordig om efficiëntie en effectiviteit. Deze dynamiek vraagt om een logistieke oplossing die eenvoudig en schaalbaar is. Zodat de service verbetert. MAAS Internal LogistiX is een internationaal opererende systemintegrator op het gebied van material handling. We bieden een meerwaarde in duurzame interne logistieke oplossingen. Hiermee stellen we onze klanten in staat om met hetzelfde aantal mensen een hogere output te realiseren. Met als resultaat dat deze volledig geautomatiseerde systemen voldoen aan de nieuwste milieueisen. Bovendien zijn ze herbruikbaar.

Ambitie

Ons doel is op een duurzame manier in contact en verbinding te blijven met onze medewerkers en klanten. Dit doen we door transport- en softwaresystemen te blijven ontwikkelen die van betekenis zijn. Voor bedrijven die ernaar streven om innovatie te stimuleren en het rendement te verhogen. We willen onze klanten volledig ontzorgen. Nu en in de toekomst. Gezamenlijk succes is waar MAAS in gelooft. Naast de klant staan en meedenken met de klant. Door onze klanten worden we vaak omschreven als een betrouwbare, ambitieuze en zeer gedreven partner.