Orderverzamelsystemen

Voor elke klant bestaat een optimaal orderverzamelsysteem. MAAS Internal LogistiX begint daarom elk project met een uitgebreide data-analyse. Op basis daarvan ontwerpen wij een concept met daarin de best passende orderpickstrategie. Dit concept bespreken wij uitgebreid met de klant. Zo zijn we gezamenlijk verzekerd van een concept dat aan alle verwachtingen voldoet.

Integratie picking en packing

Na elk orderpickproces volgt een verpakkingsproces. Voor een optimale oplossing is het belangrijk dat deze twee processen optimaal op elkaar worden afgestemd. Zodat ze integreren. We hebben veel kennis en ervaring. Hierdoor hebben we inmiddels uiteenlopende verpakkingssystemen geïmplementeerd bij klanten uit verschillende sectoren. Van klanten horen we vaak terug dat we uitblinken in onze creativiteit en inventiviteit. 

Deze expertise zorgt ervoor dat we voor elk vraagstuk een snelle, efficiënte en ergonomisch verantwoorde orderverzamel- en verpakkingsoplossing realiseren. Voor meer informatie, neem contact op met één van verkoopmedewerkers.