Vacatures

Maas Internal LogistiX groeit en daarom breiden we ons team uit!

Zoek je een baan bij een jong en dynamisch bedrijf? Met een schat aan ervaring in het inrichten van magazijnen en distributiecentra? Zoek je een functie waarin je logisch denkvermogen kunt combineren met creativiteit en inventiviteit? Zoek je een organisatie met korte communicatielijnen die je de ruimte biedt om jezelf te ontwikkelen? Dan ben je bij MAAS aan het juiste adres.

 

Wie zoeken wij?

Om er zeker van te zijn dat we aan de verwachtingen van onze uitgebreide klantenportefeuille kunnen blijven voldoen, zijn we op zoek naar:

Wie zijn wij?

MAAS Internal LogistiX ontwerpt en levert material handling systemen die exact zijn afgestemd op de behoeften van de klant. Dankzij de unieke aanpak – voor elke klant is één persoon verantwoordelijk voor het complete ontwerpproces – onderscheidt MAAS Internal LogistiX zich met oplossingen die uitblinken in creativiteit en efficiëntie. Bij het realiseren van de oplossingen zorgt MAAS Internal LogistiX ervoor dat aan alle verwachtingen wordt voldaan. Onze kernwaarden:  first time right, flexibel en trots.

 

Maas Internal LogistiX is een erkend leerbedrijf

Wij faciliteren stages voor (technische) studenten op verschillende onderwijsniveaus. Volg je een technische studie op BBL, MBO, HBO of WO-niveau en wil je deel uitmaken van ons team van professionals? Neem contact met ons op voor de stageplaatsen die we voor jou hebben!