E-Commerce

Snel, flexibel en accuraat. Dat zijn de eisen waaraan de logistieke operatie van e-commerce-bedrijven moet voldoen. Efficiënt als het kan, maar snel als het moet. En altijd foutloos. Want online klanten kunt u alleen binden met een voortreffelijke service.

MAAS Internal LogistiX ontwerpt systemen voor het verzamelen, verpakken en verzenden van online orders. Same-day delivery? Geen probleem: met een systeem van MAAS zijn uw orders razendsnel verzendklaar.

Efficiënt en duurzaam

Wij zorgen voor een efficiënt verzamelproces  met korte doorlooptijden. Hoe klein uw orders ook zijn en hoe groot uw assortiment ook is. De software bewaakt de voortgang van het orderverzamelproces en zorgt ervoor dat alle verzamelde producten op het juiste moment aanwezig zijn op de verpakkingsstations.

Het systeem garandeert dat elke order duurzaam wordt verpakt in de best passende verzenddoos. Uiteraard voorzien van het juiste verzendlabel. Geïntegreerde controleprocessen voorkomen dat de verkeerde artikelen in de verkeerde verzenddoos belanden. Verpakkingsmachines voor het produceren, opvullen, sluiten en labelen van dozen worden naadloos geïntegreerd.

Eenvoudig op- en afschalen

Bij mechanisering van e-commerce-operaties vormen de pieken een uitdaging. Niet voor de systemen van MAAS Internal LogistiX. Black Friday, Cyber Monday, Sinterklaas of Kerst: onze systemen zijn flexibel, zodat u zonder hoge investeringen in mechanisatie eenvoudig kunt op- en afschalen.

Voorbeelden van e-commerce-bedrijven die vertrouwen op MAAS Internal LogistiX: