(Technische) groothandel

Een enorm assortiment van artikelen met uiteenlopende vormen en formaten. Met name technische groothandels hebben vaak meer dan honderdduizend artikelen op voorraad. Artikelen met een grote diversiteit, van het kleinste O-ringetje tot grote badkuipen of radiatoren. Eén opslag- en orderverzamelproces is zelden toereikend voor de hele operatie.

MAAS Internal LogistiX1 ontwerpt logistieke systemen voor het hele assortiment van groothandels, van kleine en lichte tot extreem zware of lange artikelen. Wij ontwerpen oplossingen met verschillende systemen voor verschillende stromen. Onze software garandeert dat alle stromen op het juiste moment bij elkaar komen, wat het mogelijk maakt om klanten efficiënt te beleveren.

Kwaliteit, doeltreffendheid, betrouwbaarheid

Denkt u aan een automatisch palletmagazijn voor de opslag van grote en zware artikelen? MAAS ontwerpt het intern transportsysteem van en naar het palletmagazijn. Een systeem inclusief rollenbanen en I-points voor koppeling van inkomende producten of uitgaande orders aan bakken of verzenddozen.

Heeft u een efficiënt orderpicksysteem voor kleingoed nodig? Wij realiseren oplossingen op basis van zonepicking met verschillende opslagsystemen, van miniload tot plateaulift. Ook voor het sorteren van goederen bieden wij praktische oplossingen met kwaliteit, doeltreffendheid en betrouwbaarheid als belangrijkste kenmerken.

Eén geoliede machine

MAAS Internal LogistiX is een systeem integrator die verschillende oplossingen voor opslag, orderpicking en crossdocking combineert tot één geoliede machine. Beschikt u al over verschillende systemen, maar bent u ontevreden over de output? Mede dankzij onze jarenlange ervaring, praktische aanpak en creativiteit kunnen wij uw processen optimaliseren en de productiviteit en kwaliteit maximaliseren.

Kiest u voor een gefaseerde aanpak? Geen probleem voor MAAS. Wij zijn gewend om systemen te realiseren terwijl de dagelijkse operatie ongestoord blijft doorgaan. Systemen die modulair en daardoor eenvoudig uitbreidbaar en schaalbaar zijn.

MAAS Internal LogistiX heeft oplossingen gerealiseerd voor onder meer: