Systemen

Als system integrator heeft MAAS Internal LogistiX maar één opdracht. Een zo compleet mogelijke oplossing realiseren die voldoet aan klantverwachtingen. Daarvoor maken we gebruik van de beste systemen die op de markt beschikbaar zijn. Wij zorgen ervoor dat alle systemen, machines en apparaten naadloos worden geïntegreerd. 

Zoekt u alleen een oplossing voor het intern transport van pallets, bakken of dozen? Of heeft u behoefte aan een compleet logistiek systeem inclusief opslag en orderpicking? Integratie van grote modules zoals een Autostore-opslagsysteem? Geen probleem. Welke modules ook nodig zijn. MAAS zorgt dat alles perfect werkt.

Een oplossing voor elke uitdaging

MAAS Internal LogistiX vindt oplossingen voor elke uitdaging op het gebied van material handling. De basis van al deze oplossingen zijn onze eigen MAAS-conveyors en MAAS Flow Control-software (MFC). Deze twee systemen zijn in eigen huis ontwikkeld. Daardoor vullen ze elkaar perfect aan. Dat biedt de garantie voor een gebruiksvriendelijk, energiezuinig en duurzaam systeem. 

Onze systemen

Material Handling Bakken & Dozen

Material Handling Pallets

Sorteersystemen

Orderverzamelsystemen

Zone Picking

Pick & Put to Light