MAAS Flow Control (MFC)

De prestaties van elk material handling-systeem staan of vallen met de besturingssoftware. We hebben op basis van jarenlange kennis en ervaring een flexibel en betrouwbaar softwaresysteem ontwikkeld: MAAS Flow Control (MFC). MFC telt twee belangrijke modules: MFC Communication Services en MFC Webportal.

MFC Communication Services

MFC Communication Services verzorgt de communicatie tussen het intern transportsysteem en het warehouse management systeem (WMS). Het WMS verzendt berichten naar het MFC. Met de orders en het locatiebestand. Verder kan de inhoud van berichten in verschillende formaten en met verschillende vormen van communicatie worden geleverd. Omgekeerd verzendt het MFC een bericht aan het WMS zodra een order is afgehandeld.

MFC Webportal

Maas IL heeft MFC Webportal ontwikkeld voor monitoring van het intern transportsysteem. De webportal maakt het hierdoor mogelijk om de orderstroom op de voet te volgen. Net als ook de voortgang van het proces. Gebruikers krijgen op die manier direct inzicht in de actuele status. Via een visuele weergave van de lay-out van het systeem. Vervolgens geven indicatoren aan waar zich problemen voordoen. Na aanklikken van de indicatoren zien gebruikers aanvullende informatie op hun scherm. Zodat ze de oorzaken kunnen achterhalen en de problemen oplossen.

Daarnaast biedt MFC Webportal ook inzicht in de historie van het intern transportsysteem. Gebruikers kunnen rapporten downloaden waarin de status van het systeem in tabelvorm wordt weergegeven. Op die manier krijgt u inzicht in de beschikbaarheid en eventuele verbeterpunten van het systeem.

Koppelen met WMS- of ERP

We kunnen onze MFC-software koppelen met alle belangrijke WMS-systemen. Bovendien kan het ook direct worden gekoppeld aan diverse veelgebruikte ERP-systemen. Met andere woorden: we kunnen onze systemen op een soepele manier inpassen in uw softwarelandschap.