Partners

 

Als internationaal opererende systeemintegrator, gespecialiseerd in material handling maken we ons graag sterk voor een professionele en gezonde sector. Zowel op nationaal als internationaal niveau.

Dutch Material Handling (DMH)

Daarom zijn we lid van de brancheorganisatie Dutch Material Handling Federation (DMH). Deze organisatie maakt zich hard voor de belangen van alle bedrijven die zich bezighouden met het leveren van oplossingen van materiaalopslag en transport. Vanuit dit lidmaatschap zijn we automatisch gelinkt aan Federation of European Materials Handling (FEM).

DMH verbindt material handling leveranciers. Met de bedoeling om gezamenlijk te bouwen aan een veilige, duurzame en ergonomisch verantwoorde logistieke keten. DMH is één van de veertien leden van FEM. DMH wil een bijdrage leveren aan de totstandkoming van de Europese regelgeving. Dit doen zij door inbreng van specifieke vakinhoudelijke technische kennis in de productgroepen van FEM. Dankzij actieve deelname van de leden in de FEM-productgroepen. Zij verkrijgen op die manier een voorsprong op innovatieve ontwikkelingen. Met als gevolg dat zij hierdoor in staat zijn vroegtijdig te anticiperen op nationale toekomstige ontwikkelingen.