Megagroup opent nieuw DC in Poznan

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Megagroup met succes live is gegaan met hun nieuwe orderverzamelsysteem! Als toonaangevende system integrator zijn we trots om betrokken te zijn geweest bij dit baanbrekende project.

Bij de implementatie van het systeem hebben we geavanceerde technologieën en oplossingen toegepast om de logistieke processen van Megagroup te optimaliseren. Als onderdeel van ons uitgebreide systeem hebben we gebruikgemaakt van een omsnoeringsmachine, die zorgt voor het veilig bundelen van pakketten aan het einde van het systeem, waardoor een veiligere verzending wordt gegarandeerd.

Daarnaast hebben we maar liefst 6 pickzones geïntegreerd om het orderverzamelproces te stroomlijnen en te versnellen. Hierdoor kan Megagroup efficiënt en nauwkeurig orders verwerken, wat resulteert in een verhoogde productiviteit en klanttevredenheid.

Om de doorstroom van materialen te optimaliseren en het gebruik van ruimte te maximaliseren, hebben we ook een bufferbaan geïmplementeerd voor de lege kratten die op dat moment niet in gebruik zijn. Deze bufferbaan werkt in harmonie met een stapelaar en ontstapelaar, waardoor de logistieke flow soepel verloopt en eventuele stilstand wordt geminimaliseerd.

Het succesvol live gaan van dit geavanceerde orderverzamelsysteem is een mijlpaal voor Megagroup en een bevestiging van hun toewijding aan innovatie en klantgerichte oplossingen. We feliciteren het Megagroup-team met dit indrukwekkende resultaat en bedanken hen voor hun vertrouwen in onze expertise.

Deze samenwerking toont aan dat als system integrator we in staat zijn om op maat gemaakte logistieke oplossingen te ontwerpen en implementeren die voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten. We zijn er trots op dat we hebben kunnen bijdragen aan het succes van Megagroup en kijken uit naar verdere samenwerking in de toekomst.

We wensen Megagroup veel succes en voorspoed met hun geoptimaliseerde orderverzamelsysteem en zijn ervan overtuigd dat het hen zal helpen om hun logistieke operaties naar nieuwe hoogten te tillen. Samen streven we naar voortdurende verbetering en innovatie binnen de logistieke sector.